Sziget

Aftellen naar Sziget

Datum is nog niet bekend

?

Dagen

?

Uren

?

Min

?

Sec

Het gemiddelde weer in Augustus in Boedapest

Klimaatdata gebaseerd op de laatste 10 jaar.

16° / 28°
Evenement countdown
rain-2

Redelijk veel regen

57.0 mm per maand
wind-2

Matige wind

3 bft gem. windkracht
sun-3

Veel zon

maximaal 9 uur per dag
health_uvindex_8

Je huid kan in volle zon zeer snel verbranden

(binnen 10-15 min).

Weersverwachting voor Sziget

De weersverwachting voor Sziget is helaas nog niet bekend. We raden je aan om terug te komen wanneer het evenement binnen 14 dagen plaatsvindt! Je kan wel het weer op locatie bekijken:

Weer Boedapest

Over Sziget

Festival Sziget is een jaarlijks terugkerend muziekfestival dat plaatsvindt op het Óbuda-eiland in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Het zeven dagen durende evenement staat bekend als een van de grootste festivals van Europa en trekt elk jaar honderdduizenden mensen uit de hele wereld.

Tijdens Festival Sziget kun je genieten van een indrukwekkende line-up van meer dan 1.000 artiesten, waaronder grote namen als Ed Sheeran, Foo Fighters en Rihanna. Naast muziek is er op het festivalterrein ook veel aandacht voor kunst, theater, circus en sport. Zo zijn er bijvoorbeeld een reuzenrad, een klimmuur en een zwembad waar je lekker kunt afkoelen tijdens het festivallen.

Op het terrein zijn diverse podia te vinden, elk met een eigen thema en sfeer. Zo kun je dansen op elektronische muziek op het Strand-podium, genieten van rockbands op het Main Stage of chillen bij de neo-reggae vibes op het Afro-Latin-Reggae-podium. Daarnaast zijn er ook verschillende foodtrucks en bars te vinden, waar je terecht kunt voor allerlei lekkernijen en drankjes.

Kortom, Festival Sziget is een ervaring die je niet wilt missen als je van muziek, kunst en gezelligheid houdt!

https://szigetfestival.com/nl/